ΜΜΕ
11.12.2018 - Εξηγήσεις από τον Νίκο Παππά για τον Πετσίτη ζητούν 21 βουλευτές της ΝΔ

11 Δεκέμβριος 2018
Παππάς

Ερώτηση προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά κατέθεσαν 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ζητώντας του εξηγήσεις γύρω από τις αποκαλύψεις για τη δράση του Μάνου Πετσίτη, στενού φίλου και συνεργάτη του ο οποίος βρέθηκε ξαφνικά να αμείβεται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Οι βουλευτές καλούν τον κ. Παππά να εξηγήσει στη Βουλή:

– Ποια είναι ακριβώς η σχέση του με τον κ. Πετσίτη, και με ποια ιδιότητα επισκεπτόταν συχνότατα το Μαξίμου όσο ο κ. Παππάς ήταν υπουργός Επικρατείας.

– Για ποιες ακριβώς υπηρεσίες ο κ. Πετσίτης αμειβόταν από τον κ. Λαυρεντιάδη με υπέρογκα ποσά, και μάλιστα ενόσω η εταιρεία του κ. Λαυρεντιάδη αύξανε διαρκώς το χρέος της στο Δημόσιο με την ανοχή της κυβέρνησης;

– Ποια είναι η σχέση του κ. Πετσίτη με τον κ. Αρτεμίου και ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός της επίσκεψης του τελευταίου στο Μέγαρο Μαξίμου το 2016.

Οι βουλευτές επίσης καλούν με την ερώτησή τους τον κ. Παππά να αποκαλύψει εάν γνωρίζει και άλλες ανεξήγητες αμοιβές του κ. Πετσίτη από άλλους επιχειρηματίες ιδιοκτητών Μέσων Ενημέρωσης, και αν ναι, να διευκρινίσει πώς τις εξηγεί, ως αρμόδιος υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάνος Πετσίτης, «the whole story»: Όλο το παρασκήνιο πίσω από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μανιάτης: Η υπόθεση Πετσίτη πηγαίνει στον «πυρήνα» του Μεγάρου Μαξίμου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι (δεν) είπε ο Αλέξης Τσίπρας για το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ