ΜΜΕ
18.10.2018 - Ηθικό πλεονέκτημα με… μυστικά κονδύλια επί ΣΥΡΙΖΑ!

18 Οκτώβριος 2018

Η ενδοκυβερνητική κόντρα μεταξύ κορυφαίων υπουργών φαίνεται ότι μόλις έχει αρχίσει. Κόντρα που λόγω των εκρηκτικών  χαρακτήρων… του Καμμένου και του Κοτζιά αναμένεται να βγάλει όλα τα άπλυτα των υπουργείων τους στη φόρα. Ακόμα και τα μυστικά κονδύλια! Μυστικά κονδύλια για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ επί 30 χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση κατηγορούσε τα κόμματα της τότε εξουσίας ότι τα διαχειρίζονταν με αδιαφανή και προκλητικό τρόπο.

Γράφει ο Γιάννης Παπαγιάννης

Από την κόντρα Καμμένου  Κοτζιά θα μάθουμε πολλά. Το πρώτο και καλύτερο ότι ούτε επί ΣΥΡΙΖΑ κόπηκαν τα μυστικά κονδύλια. Αντιθέτως υπάρχουν και τα διαχειρίζονται κατά το δοκούν οι υπουργοί. Μάλιστα, όταν ενίοτε… πλακώνονται στο ξύλο τα χρησιμοποιεί ο ένας εναντίον του άλλου!

Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενε να πάρει μια τέτοια τροπή ο καυγάς Καμμένου και Κοτζιά. Ο Καμμένος στο υπουργικό άφησε σαφή υπονοούμενα για κακοδιαχείριση των μυστικών κονδυλίων του Υπουργείου Εξωτερικών. Μάλιστα στα κονδύλια αυτά έμπλεξε και τον Σόρος!

Τότε πήρε τον λόγο ο Κοτζιάς αφήνοντας και αυτός υπονοούμενα για τα κονδύλια του υπουργείου Άμυνας. Ακολούθησε ένα μπάχαλο με τους άλλους υπουργούς να κοιτάζονται μεταξύ τους. Την ίδια στιγμή ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον έναν υπουργό να κατηγορεί τον άλλον για αδιαφάνεια και δεν έπαιρνε καμία θέση!

Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο ενδοκυβερνητικός πόλεμος δεν θα σταματήσει έτσι απλά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στα τελευταία της και όπως συμβαίνει με τέτοιες κυβερνήσεις θα πέσει πολύ γκρίνια και φαγωμάρα μέχρι να μας αποχαιρετήσει μετά τις εκλογές.

Το ερώτημα όμως παραμένει το ίδιο. Υπάρχουν και επί ΣΥΡΙΖΑ μυστικά κονδύλια; Και αφού υπάρχουν γιατί μας είχαν… πρήξει επί 30 χρόνια ότι αυτοί διαφέρουν και τα μυστικά κονδύλια θα πρέπει να καταργηθούν;

Το αριστερό δούλεμα που πέφτει δεν έχει προηγούμενο…

Πηγή: fimotro.gr