ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ

26 Απρ 2019

"Φίλες και φίλοι" δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό! 

Οι πράκτορές μας στο "αμαρτωλό τρίγωνο" των Αθηνών μας έστειλαν τις πρώτες, μη διασταυρωμένες ακόμη, κρυπτογραφημένες πληροφορίες, που κυριολεκτικά "δεν υπάρχουν"!

Για να μη φάμε εμείς την ναπολιτάνικη πίτσα στο Ποζιτάνο τις μέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ανώτεροι αξιωματούχοι μυστικών υπηρεσιών πολλών χωρών και ανώτερα στελέχη υπουργείων Εξωτερικών, συναντήθηκαν μυστικά στο Ρέκιαβικ της Ισλανδίας και αποφάσισαν να δώσουν την ...ναπολιτάνικη πίτσα σε άλλο πράκτορα της, σαχλαμπούχλικης αλλά μυστικής, αδελφότητας στην οποία ανήκουμε και εμείς.

Για το λόγο αυτό ήλθαν σε επαφή με εξέχοντα διαπλεκόμενο Έλληνα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τον οποίο κατηγορεί  ο Πάνος Καμμένος ότι μετέχει στο παράνομο διπλωματικό παρά-κύκλωμα των Visa Centers στη Ρωσία και αλλού και του έδωσαν εντολή όχι μόνο να φροντίσει να στείλει άλλο πράκτορα στο Ποζιτάνο, αντί για εμάς, αλλά και του έθεσαν σαν προϋπόθεση αυτός ο άλλος πράκτορας να έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στο Προεδρικό Μέγαρο της Ελλάδας και να έχει "ευλογηθεί", σε πολύ προσωπικό επίπεδο, από  υψηλό "προστάτη", μέλος της σαχλαμπούχλικης αδελφότητας!

Για να ενημερωθούν όσοι διάβασαν τα χθεσινά μας διηγήματά μας περί του "αποκλεισμού" μας στο Λονδίνο τις μέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς , ενώ είχαμε ήδη βγάλει εισιτήριο, είχαμε κλείσει ξενοδοχείο και είχαμε παραγγείλει τη ναπολιτάνικη πίτσα στην παραλία Φορνίλο του Ποζιτάνο, στην Ακτή Αμάλφι, νότια της Νάπολης, στην Ιταλία, τους πληροφορούμε ότι η "Κεντρική Διεύθυνση Αρμονικής Συνεργασίας FSB, MI6, CIA και ΕΥΠ", στην οποία εργαζόμαστε, επέλεξε να στείλει στην Ιταλία τις μέρες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς αντί για εμάς άλλο συνάδελφό μας στην αδελφότητα, που φέρει την κωδική ονομασία: "Μαντάμ Ορντάνς"!

Δεν είναι διευκρινισμένο ακόμη αν η "Μαντάμ Ορντάνς" είναι αρσενικού ή θηλυκού γένους και αυτό θα το μάθουμε από τον Κάρλο, το "τεκνό" ξενοδόχο του ξενοδοχείου στο οποίο της έκλεισαν δωμάτιο στο γραφικό Ποζιτάνο,  όπου πρόσφατα επέλεξε να πάει για Σαββατοκύριακο με την "δικιά" του και ο Μπόρις Τζόνσον. Επειδή η κωδική της ονομασία είναι "Μαντάμ Ορτντάνς" και όχι  π.χ. "007", η "Μεγκρέ", ή "Πουαρώ", ή "Αστυνόμος Σαίνης", θα την εκλάβουμε ως γένους θηλυκού.

 

Περισσότερα

26 Απρ 2019

Πέρασαν κάτι παραπάνω από 30 χρόνια από τότε που ο  Τράγκας έπεσε στο γρασίδι της πίσω αυλής του νοσοκομείου Χέρφιλντ, 25 μίλια έξω από το Λονδίνο, χτυπημένος πισώπλατα από τον μαινόμενο γραμματέα του Ανδρέα Παπανδρέου, Ζιάγκα.

Ο  Τράγκας είχε γυρισμένη την πλάτη στην πίσω είσοδο του νοσοκομείου συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους Χαρδαβέλα, Τσιριγωτάκη, Βαρεμένο και τον μυστικό πράκτορα του ...londoncalling.gr και δεν είδε τον Τράγκα να τρέχει μαινόμενος προς το μέρος του.

Την ίδια ακριβώς στιγμή, από το ανοιχτό παραθυράκι περίπου 30 μέτρα από την πίσω πόρτα του νοσοκομείο, η Μιμή φώναζε "ψιτ-ψιτ" στον Δήμτσα της Απογευματινής, για να πλησιάσει το παραθυράκι για να του πει κατ'αποκλειστικότητα τα καθέκαστα περί του, εγχειρισμένου από τον Γιακούμπ, "σιδερένιου" Ανδρέα.

Χρόνια αργότερα ο Δήμτσας έγινε δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, υπεύθυνος της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Εκκλησίας της Ελλάδας "Αποστολή" και τελευταία και διοικητής του Αγίου Όρους.

Ταυτόχρονα, στο περίφημο παγκάκι της κατηφορικής πίσω αυλής του νοσοκομείου, η Σφέτσα του Ελεύθερου Τύπου με διευθυντή τον  Κύρτσο για τον οποίο μιλούσε με θαυμασμό, χαριεντιζόταν μεγαλόφωνα με τον Τέλογλου. Από το βάθος από την καφετέρια του νοσοκομείου που βρισκόταν κοντά στην κεντρική είσοδο και την αρχή της μεγάλης αυλής που επεκτεινόταν σε ολόκληρο πάρκο αρκετών στρεμμάτων, ερχόταν ο Χυτήρης συνοδευόμενος από τις κολλητές της Μιμής, στελέχη της Ολυμπιακής, Βλαχοπούλου και Τουρλουμπούση.

Ο Γιάννης Ρουμπάτης που ασχολιόταν την εποχή εκείνη με τον Κοσκωτά, είχε περάσει για λίγο από το Χέρφιλντ την προηγούμενη μέρα.

Γιατί όμως τα λέμε όλα αυτά;

 

 

 

 

Περισσότερα

25 Απρ 2019

Άλλο είναι να λες ότι το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας πρωτοστατεί στη διαφθορά, στα ρουσφέτια, στον κομματισμό,  στην κουλτούρα της "ομερτά" και της συντεχνιακής αλληλοϋποστήριξης μεταξύ κατεργαρέων και άλλο είναι να είσαι υπουργός Εθνικής Άμυνας και να κατηγορείς τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, 5-6 νυν και πρώην υψηλόβαθμους διπλωμάτες με ισχυρές διασυνδέσεις με την ελληνική επιχειρηματική και πολιτική ολιγαρχία και έναν πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης που προήλθε από το Αστυνομικό Σώμα, ότι συνέστησαν εγκληματική συμμορία για να κλέψουν εκατομμύρια από τις βίζες των ξένων τουριστών που έχει απόλυτη ανάγκη για να επιβιώσει ο δοκιμαζόμενος ελληνικός λαός.

Πρόκειται για τις γνωστές καταγγελίες του Καμμένου εναντίον του Κοτζιά,  ότι δηλαδή  τοποθέτησε παράνομα ως μεσάζοντες σε δουλειά ύψους εκατομμυρίων ευρώ, τους πρώην διπλωμάτες Πλατή και Ζέπο και τον πρώην υπουργό Δημόσιας Τάξης Οικονόμου, με τη συνεργασία των επίσης πρέσβεων Κουμανάκου της Μόσχας, Σπινέλη, πρώην της Μόσχας και Καραμήτσου -Τζιρά του Λονδίνου.

Παρακάτω παραθέτουμε λεπτομερή δημοσιογραφική περιγραφή της κατάθεσης του Καμμένου κατά τη συζήτηση της σχετικής επερώτησής  του στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα, η οποία κυκλοφορεί στο ιντερνέτ.

Θα είμαστε "παγιδευμένοι" όλες τις μέρες των διακοπών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς  στο Λονδίνο και θα έχουμε άπλετο χρόνο, αφού εκτελέσουμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα στην Αγία Σοφία, να σας δώσουμε μια σφαιρική άποψη για το όλο θέμα.

Ερώτηση πρώτη: Είναι δυνατόν πρέσβεις της Ελλάδας να παρανομήσουν ή να γίνουν συνένοχοι σε παρανομίες του είδους αυτού;

Απάντηση: Απολύτως ναι. Ο "νόμος της μαφίας" όμως και η "ομερτά" που κυριαρχούν στο υπουργείο τους, απειλεί και τρομάζει στους διπλωμάτες μας που θέλουν να αποκαλύψουν τις παρανομίες των συναδέλφων τους, με αποτέλεσμα να  γίνονται τελικά, ενεργά ή ουδέτερα, συνένοχοι. Μάλιστα πολλές φορές οι πιο ύποπτοι για διαφθορά τοποθετούνται σε ελεγκτικές επιτροπές για να εξασφαλιστεί η "ομερτά".

Ερώτηση δεύτερη: Είναι δυνατόν υπoυργοί να παρανομήσουν;

Απάντηση: Εδώ γελάνε.

Ερώτηση τρίτη: Παίζει ο Καμμένος να έχει προσωπική εμπάθεια εναντίον των διπλωματών μας και να τους κατηγορεί άδικα;

Απάντηση: Bεβαίως, αν και θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι δικαστικές και άλλες διαδικασίες στην υπόθεση για να βγάλει κανείς τελικό συμπέρασμα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Επιπλέον ο Καμμένος έχει επιβαρυμένο παρελθόν, με τη γνωστή υπόθεση των όπλων στη Σαουδική Αραβία μέσω κολλητού του με καταγωγή από τη Ρωσία, όπου κατηγόρησε ένα νεαρό διπλωμάτη, τον Κλουβάτο που θα ερχόταν στο Λονδίνο, ότι είναι ύποπτος χρηματισμού μόνο και μόνο επειδή ...φωτογραφήθηκε πάνω σε καμήλα να κρατάει όρθιο αραβικό σπαθί!

Ερώτηση τέταρτη: Παίζει ο Καμμένος να προσπάθησε αυτός, ή μέσω τρίτων, να πάρει ο ίδιος και όχι ο Κοτζιάς τη δουλειά με τις βίζες ύψους εκατομμυρίων και τώρα θύμωσε γιατί έχασε;

Απάντηση : Είναι πιθανόν γιατί και ο Καμμένος έχει τις διασυνδεσούλες του με τη Μόσχα.

Ερώτηση πέμπτη: Είναι δυνατόν ολόκληρος υπουργός Άμυνας να κατηγορεί ολόκληρο υπουργό Εξωτερικών για παράνομο πλουτισμό,  χωρίς να ματώνει μύτη στην κυβέρνηση της Ελλάδας;

Απάντηση: Δυστυχώς ναι. Ενδέχεται να πάνε να μας περάσουν σαν "φυσιολογικό τρόπο λειτουργίας της ελληνικής κοινωνίας" τις πιο οφθαλμοφανείς παρανομίες, με τη δικαιολογία ότι είναι ελεγμένες από επιτροπές. Μπορεί δηλαδή να βάζουν τους "λύκους" να φυλάνε τα "πρόβατα" και μετά να βάζουν ..."χασάπηδες" να ελέγξουν αν τα πρόβατα παρανόμησαν!

Ό,τι όμως και να πούμε εμείς, η πραγματικότητα είναι μία και τη γνωρίζουν άπαντες.

Στην Ελλάδα δεν πάμε καθόλου καλά.

Γι αυτό λοιπόν θα ξεκινήσουμε από τα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων, όπου εκδικάστηκε η προσφυγή της πρέσβειρας της Ελλάδας στη Μόσχα Κουμανάκου  εναντίον του μόνιμου ανταποκριτή ελληνικών ΜΜΕ στη Ρωσία Αυγερινού, πριν ένα χρόνο και κάτι, επειδή την κατηγόρησε ότι δεν έπρεπε να γίνει πρέσβειρα λόγω πλαστών πτυχίων!

Ναι "φίλες και φίλοι", το londoncalling.gr που βρίσκεται παντού, ήταν ακόμη και εκεί!

Η δίκη ξεκίνησε κατά τις 12 το μεσημέρι, όταν τα κουλούρια των κουλουράδων της Ευελπίδων είχαν πια ξεραθεί. Η Κουμανάκου δεν είχε ακόμη κατηγορηθεί από τον Καμμένο ως μέρος της σκευωρίας των Visa Centers στη Ρωσία, όπου υπηρετούσε ως πρέσβης της Ελλάδας.

Ούτε η Κουμανάκου είχε αρχίσει να δουλεύει για τους Ινδούς που εξυπηρετούσαν από την εποχή του Βαληνάκη τα ελληνικά προξενεία της Ρωσίας για την έκδοσης βίζας, αλλά μετά την παρέμβαση Κοτζιά (σύμφωνα με τον Καμμένο) δέχτηκαν να δίνουν ποσοστά (νταβατζιλίκι) στην εταιρεία των Ελλήνων πρέσβεων και του αστυνόμου που κέρδισαν, με το σπαθί τους, υποτίθεται (όχι του Κλουβάτου), την χρυσοφόρο δουλειά, για να καταλήξουν στο τέλος να χρησιμοποιούν τους ίδιους Ινδούς, που απερρίφθησαν από τον διαγωνισμό του Κοτζιά, για τη λειτουργία Visα Centers.

Η συνέχεια αργότερα σήμερα ή το πολύ αύριο, γιατί όπως σας είπαμε, ακυρώσαμε την πολυήμερη επίσκεψή μας στην Αθήνα λόγω "ανωτέρας βίας" και έχουμε plenty of time να γράψουμε πολλά.

Στο μεταξύ όμως διαβάστε για να διασκεδάσετε και τα παρακάτω...

 

 

Περισσότερα

24 Απρ 2019
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, Μ.Τρίτη 23 Απριλίου 2019 - Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ανακοινώνει την ίδρυση Επιτροπής Ενέργειας με σκοπό την παρακολούθηση όλων των θεμάτων και εξελίξεων που αφορούν τον τομέα της ενέργειας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο καθώς και  την προώθηση νέων ιδεών, προτάσεων και πρακτικών που έχουν ως στόχο αφενός την ορθολογική και αποτελεσματική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων κάθε μορφής και αφετέρου τον εκσυγχρονισμό και βελτίωση των δικτύων παροχών και διανομής ενέργειας προς όφελος του καταναλωτή πολίτη ή επιχείρησης.  

Η Επιτροπή Ενέργειας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου φιλοδοξεί μέσα από το έργο και τις δράσεις της να συμβάλλει σημαντικά στην διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου και κοινά αποδεκτού πλαισίου στρατηγικής και πολιτικής για τον  εξαιρετικά ζωτικό τομέα της ενέργειας που αποτελεί ένα σημαντικό πυλώνα για την βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

Πρόεδρος της επιτροπής ανέλαβε ο κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος, President, Hellenic Association for Energy Economics.

Μέλη της επιτροπής ορίστηκαν οι κ.κ:  Γιάννης Μπασιάς, Hellenic Hydrocarbons Resources Management, Κωστής Σιφναίος, Business Development Manager, Copelouzos Group, Δημήτρης Γόντικας, VP and Managing Director, Energean Oil & Gas, Γιώργος Καλαβρουζιώτης, CEO, Eunice Group, Fernando Kalligas, Member, DESFA. Μανούσος Μανουσάκης, Managing Director, ADMIE, Ευάγγελος Μυτιληναίος President & CEO, Mytilineos SA, Στέφανος Οκταποδάς Chairman & Managing Director, HEDNO Εμμανουήλ Παναγιωτάκης, President & Managing Director, Public Power Corporation, Δημήτρης Παρπέρης, Managing Director Greece-Cyprus, GE Power, Γιώργος Κούβαρης, Chairman, Heron, Μιχαήλ Φιλίππου CEO, Energy Exchange, Ανδρέας Σιάμισης CFO, Hellenic Petroleum και Δημήτρης Τζόρτζης, CEO, DEPA.

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Σίμος Αναστασόπουλος δηλώνει αναφορικά με την ίδρυση της επιτροπής: «Το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα προώθησης της ενεργειακής ασφάλειας της χώρας, και πιστεύει ότι με την αναβαθμισμένη νέα σύνθεση της Επιτροπής Ενέργειας μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικότερα στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αγοράς Ενέργειας και την υλοποίηση των αναπτυξιακών σχεδίων που θα καταστήσουν την χώρα πραγματικό ενεργειακό κόμβο.»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Κώστας Ανδριοσόπουλος δηλώνει: «Η ανάληψη των καθηκόντων του Προέδρου της Επιτροπής
Ενέργειας του Ελληνο-Aμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και πρόκληση. Η Επιτροπή Ενέργειας και το Επιμελητήριο μπορούν και πρέπει να συμβάλλουν με θετικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες στην αναζήτηση λύσεων και προτάσεων στα καίρια ζητήματα του ενεργειακού τομέα στη χώρα μας και προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφούν όλες οι προσπάθειες και δράσεις μας το επόμενο διάστημα».
Περισσότερα

24 Απρ 2019

Άρχισαν να μας κράζουν ανοιχτά και οι ξένοι!

Γερμανικές εφημερίδες άρχισαν αν δημοσιεύουν τα άπλυτά μας και συγκεκριμένα τη διαμάχη δύο πρώην πρωτοκλασάτων υπουργών του Αλέξη Τσίπρα περί λαδωμάτων Σκοπιανών πολιτικών και Ελλήνων δημοσιογράφων με λεφτά του Σόρος.

Οχετός!

 Μάλλον θα τα βγάζουν από το μυαλό τους οι Γερμανοί γιατί δεν τους αρέσει που εκτοπίζονται από τους Αμερικανούς  στην Ελλάδα.

Τελικά πρέπει να τους το πούμε ανοιχτά για να μας αφήσουν οι ξένοι ήσυχους να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε εμείς.

"Παιδιά", να τους πούμε, "είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ελέγχει την κυβέρνησή του, δεν ελέγχει τους συνεργάτες του, στην Ελλάδα υπάρχει εγκληματικό παρακράτος, όλοι λαδωνόμαστε και κυρίως η ελίτ μας και αν θέλουν να κάνουν δουλειές μαζί μας πρέπει πρώτα να καταθέσουν τις μίζες μας σε εξωχώριες εταιρείες, όπως  ακριβώς έκανε το διπλωματικό σώμα της Ελλάδας για να μπει νταβατζής στα Visα Centers των Ινδών στη Ρωσία και αλλού.

Δεν αντέχουμε άλλο, μελαγχολούμε όταν σκεφτόμαστε τον ταλαίπωρο τον δημοσιογράφο της Μόσχας Θανάση Αυγερινό να σύρεται στα δικαστήρια και να κηρύσσεται persona non grata από πρέσβειρα που συμμετείχε, κατά τον Καμμένο, στη λαμογιά των διπλωματών μας για τα εκατομμύρια των Visa Centers και η οποία όταν πήρε σύνταξη έπιασε δουλειά στα ίδια αυτά  λαμόγια. Την έβγαλαν από τη μέση  οι διπλωμάτες μας γιατί δεν μπορούσαν να τον ελέγξουν.

Η διπλωμάτισσα αυτή είχε στο υπουργείο Εξωτερικών τη θέση που είχε ο πρώην διπλωμάτης Δημήτρης Πλατής των Visa Centers νωρίτερα, στη συνέχεια μετακινήθηκε για λίγο στο προεδρικό μέγαρο και κατόπιν  ο Κάρολος Παπούλιας και οι άνθρωποί του την έστειλαν στη Μόσχα, όπου δεν έκανε το ντελίβερι που αναμενόταν εκ μέρους της στο Παπουλέικο, αλλά το έκανε στην ομάδα των συναδέλφων της και του υπουργού Κοτζιά, που λιγουρεύονταν τα χωρίς κόπο εκατομμύρια των Visa Centers, πάντοτε σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Καμμένου.

Αφού λοιπόν δεν κυβερνάει ο Τσίπρας, ποιος στο διάολο κυβερνάει αυτόν τον τόπο;

Για τα Visa Centers και τα υπόλοιπα σας γράψαμε πολύ νωρίς και πριν από τους άλλους.

Για όσους ρωτήσουν γιατί επανερχόμαστε στο θέμα θα του απαντήσουμε:

Για τις Πρέσπες, τα Σκόπια, τους λαδωμένους διπλωμάτες, τον Καμμένα, τον Κοτζιά, την αδυναμία του Τσίπρα να ελέγξει τους υπουργούς και συνεργάτες του, τα εκατομμύρια του Σόρος κλπ.,  όλα αυτά είναι γνωστά και δεν μας προκαλούν έκπληξη. Στο σκηνικό εμείς προσθέτουμε και την Οξφόρδη, αλλά κι' αυτό μένει να αποδειχτεί.

Σήμερα επανερχόμαστε στο θέμα αυτό γιατί κάτι μας θυμίζει ο τύπος στη φωτογραφία, παρακάτω, πίσω και αριστερά από τον Ζάεφ.  Κάπου τον έχουμε δει, κάτι μας θυμίζει, σίγουρα σε υπουργικά σαλόνια, ίσως δίπλα στον Κάρολο Παπούλια κάπου στη Μόσχα και επειδή δεν μπορούμε να θυμηθούμε ποιος είναι, κοντεύουμε να σκάσουμε από το κακό μας. Μπορεί να μας βοηθήσει κανείς;

Σημείωση: Με τις αποκαλύψεις Καμμένου στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα δεν ασχοληθήκαμε ακόμη γιατί μας απασχολούσαν διαρκώς οι Αμερικανοί. Θα τις δημοσιεύσουμε όπως εντός των ημερών.

 

 

Περισσότερα

23 Απρ 2019

Πριν χρόνια, μετά από ομιλία στα Καλύβια Αττικής του στρατηγικολόγου Νικου Λυγερού με το υψηλό IQ, του ενεργειολόγου καθηγητή από τον Καναδά Αντώνη Φώσκολου που δεν προλαβαίνει να μαζεύει τα δισεκατομμύρια από τους υδρογονάνθρακες της Ελλάδας και του επίσης ενεργειολόγου Ηλία Κωνοφάγου που τον βοηθάει να τα μαζεύει,  μια μεγάλη παρέα καθίσαμε να φάμε σε ταβέρνα της περιοχής.

(Δεν είχε βγει ακόμη το londoncalling.gr και τα στελέχη του κυκλοφορούσαν στην πιάτσα...ελεύθερα. Ένα λοιπόν από αυτά, καλοκαίρι ήταν, πήγε με την παρέα για να δει πόσο έξυπνος πραγματικά είναι αυτός ο Λυγερός με τον πανύψηλο δείκτη ευφυίας.)

Κάτσαμε λοιπόν στο μακρύ τραπέζι της ταβέρνας απέναντι από τον Λυγερό και αφού παραγγείλαμε το κρεατικό μας, αρχίσαμε να τριπλάρουμε τον "ευφυέστατο των Ελλήνων", ο οποίος σημειωτέον κατάλαβε αμέσως το παιχνίδι μας και έπαιζε κι αυτός μαζί μας.

Ξαφνικά τον είδαμε να σηκώνεται κλαρίνο όρθιος και να παραχωρεί τη θέση του σε ένα ανάπηρο με αναπηρικό καροτσάκι και στη μητέρα που πήρε καρέκλα και στριμώχτηκε δίπλα του.

Ήταν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο υποψήφιος σήμερα της Νέας Δημοκρατίας που κυνηγάει ο Πολάκης, με αποτέλεσμα να αρπαχτούν μεταξύ τους άγρια ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ.

"Φίλες και φίλοι", σκύβουμε το κεφάλι με σεβασμό στη σοβαρότητα, στην συγκρότηση, στην καθαρή σκέψη, στο ήθος, στην αγάπη προς τον συνάνθρωπο, στο θάρρος και στο πάθος για ζωή που υπάρχουν σ'αυτόν τον άνθρωπο.

Γιατί να βρει όμως αυτόν στη ΝΔ για να κατηγορήσει ο Πολάκης; Δεν υπάρχουν στους κόλπους της αρκετοί διεφθαρμένοι; Γιατί δεν τάβαλε μ'αυτούς και επέλεξε τον "Αμνό του Κυρίου" να διαβάλει;

Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου...

 

 

 

Περισσότερα