ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Αφού η χήρα, μάνα 4 παιδιών της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς The Darrells είναι ερωτευμένη μαζί του, μπορεί να τον ερωτευτούν και οι Ελληνίδες φηφοφόροι

9 Απρίλιος 2019

Σε ερώτηση του Newpost γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε η συνεδρίαση και αν υπάρχει ενδεχόμενο εμπλοκής με τις υποψηφιότητες, κομματική πηγή απάντησε ότι «παγίως τα τελευταία χρόνια η Κεντρική Πολιτική Επιτροπής για τις υποψηφιότητες κάθε εκλογής είναι κλειστή».

Στο ίδιο μήκος κύματος, μέλος της ΚΕ που πρόσκειται στους προεδρικούς, χαρακτήρισε τη συνεδρίαση τυπική διαδικασία που προβλέπεται από το καταστατικό του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την αστοχία με την υποψηφιότητα της Μυρσίνης Ζορμπά – που τελικά αποσύρθηκε – και τις αντιδράσεις από την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί προκειμένου να επουλώσουν και τα όποια τραύματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πίεση ασκείται και σε κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης προκειμένου να μπουν στην μάχη για την Ευρωβουλή, αυξάνοντας έτσι και το πολιτικό βάρος του ψηφοδελτίου.

(Πηγή: fimotro.gr)