ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Η μοίρα της Ελλάδας και τα τρία αγάλματα της Καστοριάς

25 Ιανουάριος 2019

Οι Αριστεροί έχασαν και νίκησαν οι Δεξιοί γιατί εξυπηρετήθηκαν συμφέροντα της Δύσης που αποφάσισε για την τύχη της Ελλάδας στη Γιάλτα.  Οι Δεξιοί στη συνέχεια, εκτελώντας "προγράμματα" των Άγγλων και των Αμερικανών, εκδικήθηκαν  τους Αριστερούς και τους "ντόπιους", που φυλάκισαν, κυνήγησαν και γενικά "άλλαξαν τα φώτα".

Εβδομήντα χρόνια μετά, στις 25 Ιανουαρίου 2019, τα εγγόνια των κυνηγημένων Κομμουνιστών και των "ντόπιων", με τη βοήθεια πάλι των Αμερικανών και της Δύσης, παίρνουν την εκδίκησή τους για τους προγόνους τους και για το κυνήγημα των Δεξιών. 

Μην πείτε λοιπόν ότι η Ιστορία δεν επαναλαμβάνεται!

Αυτό για το οποίο δεν είμαστε σίγουροι είναι ποιοι θα διωχθούν, ποιοι θα κλειστούν στη "Μακρόνησο" τη φορά αυτή,  με βάση πάντα τα "προγράμματα" των δυτικών...Βέβαια δεν υπάρχουν μακρονήσια σήμερα, αλλά υπάρχει διαπλοκή, διαφθορά λάδωμα, φορολογικοί παράδεισοι κλπ. όπου πέφτει πολύ χρήμα και ήδη η "τράπουλα" ανακατεύεται.

Α, ναι, να μην το ξεχάσουμε.

Η "Ιστορία θα επαναληφθεί" και στο Αιγαίο, στο Κυπριακό, στους υδρογονάνθρακες κλπ. πάντα βάσει "προγραμμάτων" της Δύσης και των Αμερικανών, αλλά τη φορά αυτή σε συνεργασία με τα εγγόνια των φυλακισμένων της Μακρονήσου και όχι με τους Δεξιούς.

Στο μεταξύ, σταματούμε οι Έλληνες Μακεδόνες να λέμε ότι είμαστε απλώς "Μακεδόνες" και θα βρούμε να λέμε ότι είμαστε κάτι άλλο,  για να ξεχωρίζουμε από τους Μακεδόνες που από σήμερα είναι μόνο οι Σκοπιανοί.

Λογικά θα έπρεπε να αλλάξουν και τα αγάλματα της Καστοριάς και βέβαια να επιστρέψουν από τα βόρεια στα σπίτια τους στην Καστοριά οι "ντόπιοι". Αποκλείεται ωστόσο να αλλάξει το άγαλμα του στρατηγού Βαν Φλιτ.