ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Οι "σκηνοθέτες" χρησιμοποιούν τους ίδιους "ηθοποιούς" με κουκούλες για να ελέγξουν την πολιτική ζωή της Ελλάδας

21 Ιανουάριος 2019

Πολλοί επώνυμοι σχολιαστές στην Αθήνα υποστηρίζουν ότι τους άφησε να κάνουν φασαρία η ίδια η κυβέρνηση για να δοθεί η ευκαιρία να πέσουν δακρυγόνα στο αθώο πλήθος. Εμείς λέμε ότι  αν δεν υπήρχαν οι κουκουλοφόροι την Κυριακή, η διαδήλωση θα φαινόταν αυτό που πραγματικά ήταν, δηλαδή μια ειρηνική γνήσια εκδήλωση αγανάκτησης του λαού και όχι πεδίο βολής για φασίστες, χρυσαυγίτες, και Τούρκους, Ρώσους και άλλους πράκτορες, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Επιπλέον λέμε ότι χωρίς τους κουκουλοφόρους δεν θα έπειθε η ελληνική κυβέρνηση την δυτική κοινή γνώμη και κυβερνήσεις που την στηρίζουν, ότι δεν υπάρχει γνήσια αντίδραση των λαϊκών στρωμάτων στη συμφωνία των Πρεσπών.

Στην Ελλάδα τα χημικά στοχεύουν εναντίον της Δημοκρατίας και των απλών διαδηλωτών γιατί το κράτος δεν μπορεί να συλλάβει 15 εκπαιδευμένους προβοκάτορες;

Αθάνατη Ελλάδα!

ΥΓ. Να μη ξεχάσουμε να επαναλάβουμε ότι ο Πάνος Καμμένος θα κάνει σημαντική ζημιά στη Νέα Δημοκρατία, από τα δεξιά της και θα συμβάλει καθοριστικά σε μια επανεκλογή ή αξιοπρεπή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.