ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Πλημμυρίζουν την Αράχωβα το Σαββατοκύριακο οι Δεξιοί, αλλά όταν ελεγχθούν πλήρως τα Βαλκάνια από το ΝΑΤΟ, θα τους εκτοπίσουν οι "Eισ-πράττω"

18 Ιανουάριος 2019

Παρασκευή απόγευμα λοιπόν και  τα στελέχια της Νέας Δημοκρατίας που θα αναλάβουν θέσεις σε περίπτωση νίκης στις εκλογές, έχουν ήδη πάρει το δρόμο για την Αράχωβα, τα Τρίκαλα Κορινθίας, τον Παρνασσό και τα Καλάβρυτα. Το κυριακάτικο συλλαλητήριο για τις Πρέσπες  στην Αθήνα δεν τους αφορά. Αν τους αφορούσε θα είχαν ήδη κατεβεί στους δρόμους ζητώντας δημοψήφισμα.

Θέλουν όμως, μαζί με τους Συριζαίους και τους άλλους τα Βαλκάνια στο ΝΑΤΟ. Από τη Ρωσία εξάλλου, ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και τώρα ο Σύριζα δεν είχαν ούτως ή άλλως κανένα χαΐρι. Μετά την Προμηθέας Γκας και τα οπλικά του Τσοχατζόπουλου, δεν έγινε καμία άλλη μεγάλη "δουλειά" με τη Μόσχα.

Τα πολλά "μαύρα" από τις ελληνοποιήσεις, τα γουναρικά της Καστοριάς και της Σιάτιστας και τον μαφιοζο-ελεγχόμενο ρωσικό τουρισμό, δεν τα έφαγαν οι συγκεκριμένοι που βρίσκονται καθ'οδόν προς την Αράχωβα για το Σαββατοκύριακο , αλλά μοιράστηκαν σε πολλούς από λίγο.

Τα χρυσοφόρα ρωσικά Visa Center των μεγαλοδιπλωματών Πλατή και Ζέπου μαζί με τον μεγαλοαστυνόμο Οικονόμου, δεν άρχισαν να αποδίδουν ακόμη και αρκετοί ερμηνεύουν την μετάθεση της κολλητής του Κοτζιά από τη Ρώμη στη Μόσχα ως ένδειξη του ενδιαφέροντος του αρχηγού του "εισ-πράττω" και του αποδέκτη των 50 εκατ. από τον Σόρος, κατά Καμμένο, ως ένδειξη βούλησης παρακολούθησης του θέματος...

Μια τελευταία απόπειρα για χοντρές δουλειές με τη Ρωσία, μέσω της παρεμβολής των δύο μεγαλύτερων Ελλήνων ολιγαρχών στην κυοφορούμενη παλιότερα αγορά της ΔΕΠΑ από την Γκαζπρόμ, δεν τελεσφόρησε επί Σαμαρά γιατί οι Ρώσοι ήθελαν καθαρές δουλειές και δεν ήθελαν ενδιάμεσους. Χάλασε η "δουλειά" και έχασε και ο ...Χιώτης πολιτικός και ο ...Βολιώτης λομπίστας!

Ο Σύριζα δεν έβγαλε από τους Ρώσους, παρά τις προσπάθειες με τον Ιβάν, τον Βελάνη, τον Λιάτσο και την παρέα τους. Οι εκπρόσωποί του στη Ρωσία ήταν πολύ χονδροκομένοι για να διεμβολίσουν το Κρεμλίνο.

Έτσι, αφού είδαν και απόειδαν, οι Αριστεροί ενώθηκαν με τους Δεξιούς και ψηφίζουν ΝΑΤΟ κι αυτοί, για να δουν "προκοπή"!

Ο μόνος που ταράζει τα νερά είναι ο Καμμένος και θα έπρεπε η ΝΔ να τον κάνει άγαλμα στην πλατεία της Λουμπλιάνα της Μόσχας, δίπλα στον Ντερζίνσκι, γιατί είναι ο μόνος τελικά που την βοηθάει.

Ωστόσο, παρόλο που τα λέει στη δημοτική ο καημένος για τις δωροδοκίες του Σόρος και τα "εισ-πράττω" του Νίκου Κοτζιά, για την μπίζνα των visa centers από τους δύο γνωστούς μεγαλο-διπλωμάτες και τον μεγαλο-αστυνομικό και διάφορα άλλα, κανείς δεν του δίνει σημασία.

Στην "Αράχωβα" λοιπόν για το Σαββατοκύριακο η γαλαζο-πρασινο-ροζ ελίτ, ενωμένη στον αγώνα για το λουφέ και ο λαός στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία.

Στη διαδήλωση της Κυριακής στην Αθήνα θα συμμετάσχουν οι πιο ευαίσθητοι, οι φτωχοί, πού τους έχουν αλλάξει τα φώτα στις ταμπέλες τα φασιστοειδή και σε λίγο θα αισθάνονται όπως οι "λεπροί".

Στην ...εξουσία οι Αριστεροί  γιατί θέλουν κι αυτοί τις "Αράχωβές" τους!

Το καλό (ή κακό) είναι ότι ο κόσμος αλλάζει από μόνος του, ούτως ή άλλως, και απλώς είναι θέμα IQ το ποιος θα πείσει ότι είναι ο ηθικός αυτουργός για να κερδίσει τα εύσημα. Λίγο υπομονή όμως μέχρι να ελεγχθούν τα Βαλκάνια πλήρως από το ΝΑΤΟ και η "Αράχωβα" θα γεμίσει από Συριζαίους!  Αλλιώς μπορεί να  δούμε ακόμη και αίμα!

Όχι ότι δεν υπάρχουν και σήμερα Συριζαίοι" στις "Αράχωβες", που μάλιστα κάνουν μπαμ σαν τους Ρώσους νεο-ολιγάρχες  με τις λιγούρικες συμπεριφορές τους...Διότι η "μετάλλαξη" πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της.