ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Τζάμπα πήγαν τα ταξιδάκια σου στο Λονδίνο Τέρενς...

1 Μάρτιος 2019

Δεν είναι τόσο η γελοιοποίηση της άθλιας απαγόρευσης στους Έλληνες της Βρετανίας να ψηφίσουν στον τόπο που ζουν, η οποία μειώνει δραματικά τις πιθανότητες του ΣΥΡΙΖΑ στη Βρετανία.

Είναι η αγανάκτησή τους για τη διεφθαρμένη Ελλάδα που τους έδιωξε και η απαράδεκτη κατάσταση της ελληνικής διπλωματικής αρχής στη Βρετανία, όπου για να βγάλεις ένα διαβατήριο πρέπει να ξενυχτάς κάθε βράδυ στο κομπιούτερ για να κλείσεις ηλεκτρονικό ραντεβού σε ...3 μήνες. Η ποιότητα εξυπηρέτησης έχει κατρακυλήσει στα ...τάρταρα και μόνο με βύσμα ή άσκηση τρομοκρατίας μπορεί κανείς να εξυπηρετηθεί σε σύντομο διάστημα.

Αν είσαι "κολλητός" δηλαδή , θα εξυπηρετηθείς σε 1-2 μέρες, σε αντίθεση με τα παιδιά του λαού που περιμένουν 3 μήνες. Είναι δε τόσα τα ρουσφέτια που παίρνουν προτεραιότητα με ανήθικο τρόπο, ώστε η πιθανότητα να εξυπηρετηθούν οι μη βυσματούχοι μικραίνει μέρα με τη μέρα.

Στα ...απ'αυτά της τους γράφει τους Έλληνες της Βρετανίας η κυβέρνηση και στα απ' αυτά τους θα την γράψουν και αυτοί στις ευρωεκλογές λοιπόν. Το μόνο που λυπόμαστε εμείς είναι τα τόσα ταξίδια του Τέρενς στο Λονδίνο που τελικά πηγαίνουν τζάμπα.

Τι να κάνουμε, οι ...μαλακίες πληρώνονται!