ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ
Το Κατάρ χρηματοδοτεί την ισλαμική τρομοκρατία και τις δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα: ένα σενάριο σε 5 σκηνές

16 Δεκέμβριος 2018

Για το Κατάρ γράφει:

"Οι Καταριανοί είναι οι βασικοί χρηματοδότες της Ισλαμικής  Μουσουλμανικής Αδελφότητας, καθώς και των Ταλιμπάν και των οργανώσεων που συνεργάζονται με την Αλ Κάιντα. Οι γείτονές τους στον Κόλπο, η Αίγυπτος, Μπαχρέιν,Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ, είναι τόσο πολύ θυμωμένοι με αυτό που περιγράφουν στήριξη της τρομοκρατίας εκ μέρους του Κατάρ, ώστε διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις τους μαζί του και προσπάθησαν να το αποκλείσουν αεροπορικώς.

Από την άλλη πλευρά εμείς (οι Βρετανοί), σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στους Καταριανούς σε κάθε ευκαιρία. Τους στέλνουμε τη βρετανική βασιλική οικογένεια να τους χαϊδέψει και τους αφήνουμε να χρηματοδοτούν ιπποδρομίες μέσω του Qipco Fund και τους συμπεριφερόμαστε λες  και πρέπει να δείχνουμε ευγνώμονες που καταδέχονται να μας μιλήσουν".

Πραγματικά, το μικρό αλλά πάμπλουτο αυτό κρατίδιο που εγκατέλειψε τον ΟΡΕC για να τον , ουσιαστικά, διαλύσει και να συνεργαστεί με τους Αμερικανούς στην παραγωγή LNG επί αμερικανικού εδάφους, δεν έχει αφήσει ισλαμιστή για ισλαμιστή που δεν έχει χρηματοδοτήσει για να πάρει το όπλο και να πολεμήσει υπέρ του συντηρητικού, φανατικού Ισλάμ.

Είναι όντως βάρβαρες οι πολιτικές του σε ότι αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα, το σεβασμό στις ελευθερίες του ανθρώπου και την άθλια συμπεριφορά προς του ξένους εργάτες στο έδαφός του κλπ.

Πριν λίγα χρόνια, ο εμίρης του πάμπλουτου αυτού κρατιδίου φλέρταρε με την ιδέα  να κάνει μπίζνες στην Ελλάδα , αλλά τελικά την κοπάνησε και άφησε ...καμμένη γη πίσω του.

Σήμερα πραγματοποιεί έντονες δημόσιες σχέσεις στην Ελλάδα, στολίζει την Πλατεία Συντάγματος, πληρώνει 'Ελληνες δημοσιογράφους για να το επισκεφτούν και να γράψουν καλά πράγματα και μέσω του εκπροσώπου του στην Αθήνα δηλώνει ότι θέλει να ξανα- προσπαθήσει να κάνει μπίζνες με τους Έλληνες.

Κάτι χοντρό θα μαγειρεύει φαίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ...

Σκηνή Τρίτη:

Ο εκπρόσωπός του Κατάρ στην Ελλάδα ονομάζεται Παναγιώτης Μίχαλος, γεννήθηκε στη Νίσυρο και μετανάστευσε σε μικρή ηλικία στην Αμερική. Συνεργάστηκε με τον Τζόρτζ Σόρος σε αγοραπωλησίες ακινήτων, με τον Μπουτάρη στα κρασιά και επί Σαμαρά τοποθετήθηκε υπεύθυνος των διεθνών οικονομικών σχέσεων της Ελλάδας στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Εκεί έχει μόνιμο πρόβλημα με τις ιδιαιτέρες και τους συνεργάτες του γραφείου του. Τους αντικαθιστά συνεχώς και συχνά βάζει τις φωνές χωρίς πραγματική αιτία. Το παίζει ελιτιστής γιατί ενδόμυχα αντιπαθεί τους διπλωμάτες και  τις "σαχλαμάρες" τους , όπως είπε και ο Πούτιν! 

Όπως έχετε καταλάβει, εκπροσωπεί το σύνολο του ελληνικού λαού στις εξωτερικές οικονομικές σχέσεις του.

Την περίοδο εκείνη συμμετέχει στην κλειστή παρέα των Ελληνοαμερικανών με θέσεις- κλειδιά στην κυβέρνηση του Σαμαρά, οι οποίοι προσκαλούνται για φαγητό με απόρρητες προσκλήσεις, στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη, σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Όχι, δεν τους παρακολουθούσε ο Νίκος Κοτζιάς για να τους απελάσει ως κατασκόπους, όπως έκανε με τους Ρώσους. 'Ηξερε ότι για να τα "ξεράσουμε" στους Αμερικανούς και τους δυτικούς συμμάχους δεν χρειάζεται να είμαστε κατάσκοποι σαν τους Ρώσους. Το κάνουμε ανοιχτά, δημόσια, νόμιμα!

Με τους Αμερικανούς δηλαδή μας βγαίνει το ξεπούλημα της διεφθαρμένης  Ελλάδας αυθόρμητα, γιατί είναι καταγεγραμμένο στο 'σκληρό δίσκο'!

Σκηνή Τέταρτη:

Διαβάζουμε σήμερα Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στην πρώτη σελίδα της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Το Παρόν" ότι  "Το φιλέτο της Εκκλησίας πάνω από τη Βουλιαγμένη θέλουν οι Καταριανοί!" και ξύνουμε το κεφάλι μας...για το αν το Κατάρ μετά την τόσο μεγάλη καμπάνια δημοσίων σχέσεων των τελευταίων ημερών στην Αθήνα, επιδιώκει απλώς να αγοράσει ένα οικοπεδάκι με θέα στη θάλασσα και όχι να κάνει κάποια σοβαρή επένδυση υποδομής. Λεφτά πάντως  έχει για να αγοράσει ολόκληρη της Ελλάδα με τα νησιά της μαζί, αν πραγματικά θέλει να βοηθήσει!

Σκηνή Πέμπτη:

Ο προϊστάμενος Εθιμοτυπίας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ είναι ...Ελληνοαμερικανός κτηματομεσίτης!

Για την ακρίβεια τον διόρισε εκεί ο πατέρας του, ιερέας φάδερ Άλεξ Καρλούτσος, το όνομά του οποίου είναι συνδεδεμένο με όλες τις σοβαρές "επιχειρήσεις" των Αμερικανών στην Ελλάδα μεταχουντικά, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε πολιτικό και θρησκευτικό επίπεδο. Πρόκειται για τον απόλυτο λομπίστα με στενότατες διασυνδέσεις με τις φανερές και μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ο οποίος υποκατέστησε την αμερικανική διπλωματία  σε ότι αφορά την Ελλάδα με κολλητούς του Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.

Τα έχουμε όμως πει άπειρες φορές αυτά και το μόνο που μας ενδιαφέρει εδώ είναι ότι κάνει κουμάντο και στην Εκκλησία της  Ελλάδας και ιδιαίτερα στην περιουσία της, στη επιτροπή διαχείρισης της οποίας είχε διορίσει και τον γιο του, σήμερα διευθυντή Εθιμοτυπίας, όπως είπαμε, του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Ελληνοαμερικανός κτηματομεσίτης του Σόρος ο ένας και Ελληνοαμερικανός κτηματομεσίτης του (δυσκολευόμαστε πώς να το πούμε),  του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ή αλλιώς"συστήματος" που ελέγχει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ο άλλος.

Το γλυκό ήρθε κι' έδεσε!

Σ'αυτά να προσθέσουμε και την πρόσφατη τεράστια αβάντα του Κατάρ προς τις ΗΠΑ. Το Κατάρ ετοιμάζει μεγάλες επενδύσεις στους αμερικανικούς σχιστολιθικούς υδρογονάνθρακες και με την αποχώρησή του από τον OPEC, τον καθιστά "Τιτανικό " που βουλιάζει προς όφελος της Ουάσιγκτον.

(Πριν πέσει η αυλαία στο τέλος της Πέμπτης Σκηνής, εμφανίζεται η ...Αριστερά συνοδευόμενη από τον συμμαθητή του Παππά με τις ταυτόχρονες άπειρες δουλειές στις επιχειρήσεις των ολιγαρχών. Φοράει αρχαία, ολόλευκη, μεταξωτή, φρεσκοσιδερωμένη χλαμύδα και αρχίζει να ρίχνει κόκκινα τριαντάφυλλα δεξιά κι αριστερά. Ο συνοδός της ψιθυρίζει στο αυτί : "ρίξε μόνο αριστερά γιατί μας βλέπουν". Του απαντάει η Αριστερά : "αριστερά για το κοινό που είναι στραμμένο προς το μέρος μας  σημαίνει δεξιά για μενα. Δεν είναι έτσι". Ανταπαντάει ο συμμαθητής του Παππά: "Ναι κουκλάρα μου, εσύ πάντα δεξιά κι άστα τα υπόλοιπα σε μένα". Κρατάει στο αριστερό του χέρι πλακάτ που γράφει επί λέξει: "Μέχρι τις εκλογές η Μακεδονία θα παραμείνει Ελληνική για να μην μας κράξουνε. Μετά βλέπουμε...").

Συμβουλή του londoncalling.gr : Όσο είναι καιρός τρέξτε να απολαύσετε ένα καπουτσίνο και μια βόλτα στη Βουλιαγμένη γιατί ενδέχεται σύντομα να μετατραπεί σε ...ισλαμικό εμιράτο και δεν θέλετε να έχετε την τύχη του... Τζαμάλ Κασόγκι. Και με τους αριστερούς και με τους δεξιούς οι ίδιες πιθανότητες να γίνει αυτό για το καλό της πατρίδας, έτσι;

 

"